dijous, 8 de gener del 2015

LLibre "Com parlar bé en públic"

A l'assignatura de COED hem legit aquest llibre perquè ens ajudi en traballs de la universitat i en el nostre dia a dia.
Tracta sobre una sèrie de consells i eines per exposar un tema a un públic i fer-ho de la manera més eficaç, per a que arribi de la millor manera a cada persona que ens escolta.

Cada capítol parla una mica de cada factor, cada ítem que hem de tenir en compte perquè sigui millor la comunicació.

CAPÍTOL 1: Fa una mica d'introducció i parla sobre la importància de l'expressió oral i de les 4 preguntes bàsiques (Perquè? A qui? Com?)
CAPÍTOL 2: Tracta sobre les característiques de la veu (Intensitat o volum, velocitat, vocalització i articulació, l'actitud, l'entonació, respiració i silenci)
CAPÍTOL 3: Parla sobre aspectes que podem afegir al nostre discurs per millorar la comunicació (Claredat, humor, figures retòriques)
CAPÍTOL 4: Parla sobre tot el que té a veure amb el llenguatge no verbal (llenguatge corporal, actitud, posició del cos, gesticulació, mirada, control del cos)
CAPÍTOL 5:  Tracta sobre els mitjans audiovisuals, de com han de ser per que realment ens ajudin.
CAPÍTOL 6: Tracta de com preparar el discurs, del guió i de com preparar l'estructura d'aquest.
CAPÍTOL 7: Parla sobre les tres grans parts d'un discurs (introducció, estructura i conclusió) i de com guanyar-se al públic.
CAPÍTOL 8: Se centra en el desenvolupament del discurs.
CAPÍTOL 9: Exemples d'altres situacions comunicatives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada