dimecres, 7 de gener del 2015

Llibre "Vídeo y educacón"

Després de la lectura del primer capítol del llibre: "Vídeo y educación"(http://books.google.es/books?id=R42bS1pdfikC&printsec=frontcover&hl=es#v=onepage&q&f=false), podem extreure el següent:
Vivim en una era electrònica que en el darrers anys ha provocat molts canvis culturals i en la societat. Però la inseguretat de les persones davant quelcom nou i al que no s'hi està acostumat, provoca incertesa i por. Per això a les escoles no s'aprofita el màxim de benefici que donen aquestes noves eines. D'aquesta manera, les escoles s'estanquen en el passat i són jerarquitzades fent que els infants només desenvolupin l'hemisferi esquerra del cervell; l'hemisferi de la lògica, la lectura, l'escriptura, el càlcul, el desenvolupament lineal... És per això que ara, els mitjans de masses, fan funcionar l'hemisferi dret perquè tots dos treballin d'igual manera. Per tant, les noves tecnologies deixen créixer el pensament i l'expressió.
En concret, els vídeos són una eina útil que s'ha de saber utilitzar. Funcionen molt bé perquè és un altre tipus de llenguatge que pot transmetre inclús més que els simple llenguatge oral.
Veiem-ne un exemple que vam veure a classe:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada